FAQ

meest gestelde vragen FAQ aan fotograaf.

 Prijzen, hoe en wanneer reserveren, fotobooth, regio. Hier kan u alle praktische info vinden.

Meest gestelde vragen aan een fotograaf
Veel hebben onze bezoekers dezelfde vragen.  Om u te helpen, hebben we op deze pagina de meest voortkomende gebundeld

Waarom betaalbaar?
Waarom duurder als dit niet nodig is? Wij berekenen ook onze uren en werk.
Wij hebben geen winkel en werken veel online waardoor onze kostenstructuur laag kunnen houden, geen grijze zones!
Wij hebben een BTW-nummer en bezorgen u een factuur. O
nze beste reclame zijn onze klanten.
Geen dure huwelijksbeurzen, promoties en advertenties. Lees hier hun recensies.

We zijn perfect uitgerust met alle nieuwste technische programma’s en computers en kunnen zo tijd besparen.
Ook onze jarenlange vakkennis en ervaring helpt.

Hoe bepalen we de prijs? Lees dit artikel

Wij houden van een transparante structuur.
Geen verrassingen achteraf.
Onze prijzen en supplementen staan duidelijk op onze website.
Alle prijzen zijn inclusief BTW reistijd inbegrepen – de uren zijn doorlopend en kunnen normaal niet gesplitst worden. 
Bekijk hier onze prijslijsten.

LEES ZEKER DIT ARTIKEL! Hoe een fotograaf kiezen!

Kwaliteit

Wij kunnen veel schrijven, maar de beste commentaar en waardering zijn steeds de recensies van onze klanten. 4,9/5 op Facebook is een puike score.

Ervaring is onze troef! Voor veel feesten heb je voor sommige momenten maar 1 seconde. Een niet-geoefende fotograaf kan dit moment missen! Vertrouw daarom op onze ervaring.

We zijn erkend Belgisch beroepsfotograaf, maar ook erkend Europees fotograaf

Wij werken normaal steeds met de recentste professionele toestellen.

Wist u dat we erkend SONY-professional zijn? LEES HIER MEER.

Wij hebben steeds op feesten minimum 2 camera’s mee. Met dubbele geheugenkaarten voor directe backup. Zo gaat er zeker niets verloren en uiteraard top-lenzen ultra-pro voor ieder moment. Van macro tot super-zoom.

Wij leveren u steeds hoge resolutie foto’s aan via GoogleDrive  – zonder watermerk – in jpeg (tot zelfs 240 miljoen(!) megapixels/foto) – zodoende zijn uw foto’s te gebruiken voor vergrotingen. Aanlevering op USB is mogelijk, is sommige formules is dit zelfs inbegrepen. Onze USB-stick is 32 Gb en mooi verpakt in een doosje en kost slechts 40 euro

Alle foto’s zijn voor aflevering digitaal nagezien en waar nodig bewerkt – stuk voor stuk. Weet dat nabewerking minimum evenveel tijd in beslag neemt als de reportage zelf om alles perfect af te leveren. Ook dit zit omvat in uw prijs!

Een album nodig? Geen probleem. Inbegrepen in sommige pakketten. Ook een digitaal album (dit kan u raadplegen via PC/tablet/GSM) is mogelijk. Dit alles aan democratische prijzen die u kan terugvinden in onze prijslijst.

Geen lange wachttijden! Ontvang snel uw foto’s! Voor een huwelijk max. 10 werkdagen, maar meestal is dit veel korter. Zeker voor bedrijfsshoots en portretten is dit max. 3 werkdagen. 


Wenst u een verder afgewerkt product (kaartje, kader, enz.) Maar ook digitaal verwerkt? Geen probleem!

Service van A tot Z!

Bij ons bent U geen nummer

Wij houden van een persoonlijke aanpak en behandeling. Veel klanten zijn intussen vrienden geworden. En bezorgen ons steeds nieuwe klanten!

Bespreking van een huwelijk, shoot of event vooraf bij ons kan. Wij vragen hiervoor €40.  Niet dat wij iets te verbergen hebben, maar doordat we anders te veel aanvragen krijgen en ander fotowerk niet kan doorgaan. Meestal is dit ook niet echt nodig. Ons werk, ook het recente, is steeds te bewonderen op Facebook of bekijk hier bvb een greep uit ons werk van de laatste 2 jaar. Of  op onze rubriek huwelijk reeds een overzicht van ruil 50 huwelijken.

Gratis bespreking? Geen enkel probleem, dit is mogelijk via Skype of Zoom enkel en alleen na afspraak op info@promofoto.eu

Uw vragen (mail, Messenger, Skype, WhatsApp) of wat ook worden steeds heel snel beantwoord).

Een bespreking duurt ca 1u of maak gebruik van een Pre-Wedding fotoshoot en ontvang bij boeking 25 euro terug (vanaf formule BRONS) 

Voor een huwelijk /feest maken wij dat u met uw foto’s het feest opnieuw kan beleven

Speciale wensen steeds mogelijk – wij helpen U graag

Een fotograaf op uw feest met een glimlach en een knipoog. We proberen steeds iedereen zo rustig mogelijk te houden. Geen geforceerde poses

Wij prefereren steeds natuurlijke fotoshoots op buiten locaties. Omdat men nu eenmaal niet spontaan reageert op kunstlicht! Wenst u echter een fotoshoot in de studio? Uiteraard is dit mogelijk in onze GLOEDNIEUWE studio en dit tot max 4 volwassenen) – enkel op afspraak – vanaf min. 30 min. Dit is eventueel ook combineerbaar met onze schitterende tuin!

We gebruiken echter de modernste technieken, dus kunnen we perfect voor grotere groepen uw foto uitsnijden en op een neutrale of achtergrond naar keuze leveren. Zoals bvb voor kerstshoots, groepsfoto’s enz.

Praktische info

 • alle uren zijn steeds reistijd inbegrepen – tenzij anders vermeld. Reistijd berekend volgens GoogleMaps snelste route
 • Van november t.e.m. maart, de andere maanden van maandag t.e.m. donderdag (behalve feestdagen) rekenen wij voor reportages vanaf de reportage SILVER slechts de helft van de verplaatsingstijd aan (met max. van 1u)
 • van mei t.e.m. september aanvaarden wij op zaterdag enkel formules vanaf min. GOLD – op vrijdag enkel vanaf SILVER. Enkel en alleen indien de datum nog vrij is 60 dagen voor uw datum, kunnen  andere formules ook geboekt worden.
 • indien mogelijk – gelieve steeds een parkeerplaats te voorzien  
 • bij feesten, in de feestzaal graag een tafel vragen bij een stopcontact aub. We hebben nu ook onze eigen Wifi-netwerk mee. Want dezelfde dag bezorgen wij u graag al enkele professionele foto’s en dan is dit steeds handig.
 • drinkwater dient bij alle reportages vanaf 90 min. voorzien te worden. Alcohol drinken is voor ons uit de boze.
 • bij reportages dient een volwaardige maaltijd voorzien te worden indien dit een middag of avond overschrijdt.  
 • bij reportages die middag en avond bevatten dient een maaltijd ’s middags – vieruurtje – en volwaardig warm avondmaal voorzien te worden. Zalen/restaurants hebben meestal een speciaal tarief voor fotografen
 •  Wij houden gegarandeerd alle foto’s 12 maanden bij, doch als extra service kan u normaal GRATIS gedurende een extra jaar uw foto’s raadplegen via Dropbox. Dit is beschikbaar op eenvoudige vraag.
 • heeft u nog vragen? Stel gerust uw vraag! Met veel plezier staan wij tot uw dienst
 

Hoe reserveren?

90% van ons klanten zien we eigenlijk niet vooraf.  Velen zijn ook doorgestuurd door andere klanten. Ons recent werk staat steeds op onze Facebook-pagina 
Lees in ieder geval ook eens de recensies.
Een voorbeeld van ons werk kan u steeds op Facebook terugvinden.
het eenvoudigste om te reserveren is :
 • checken via mail indien uw datum beschikbaar is. 
 • uw gewenste formule  mededelen (zie prijslijst).  Hou aub tijd met de reistijd heen/terug voor het kiezen van uw formule – berekend volgens GoogleMaps.
  We hebben  voor feesten, events en huwelijken 3 fotografen ter beschikking! We kunnen U dus meestal helpen uw datum in te vullen.
  Zelfde prijs, zelfde service & kwaliteit – verwerking van de foto’s steeds wel door dezelfde fotograaf zodat de stijl gegarandeerd blijft.
  VRAAG STEEDS UW DATUM NA!
Hierna :
 •  een mail sturen voor reservatie naar : info@WoWWoW.be
 • uw gewenste formule  mededelen (zie prijslijst).  Hou aub tijd met de reistijd heen/terug voor het kiezen van uw formule – berekend volgens GoogleMaps.
 •  in deze mail zoveel mogelijk info vermelden , zoals namen; adres, contactgevens; GSM; en indien mogelijk al een beknopt dagverloop (bvb startuur, huwelijk wet en/of kerk, plaats avondfeest). Dit is maar een korte leidraad voor ons, meer info bespreken we uiteraard nadien als er meer voor u al gepland is.
 •  Heeft U dit gedaan? Dan krijgt u heel snel een mailtje terug. dit ter bevestiging en met eventuele opmerkingen/vragen.
 • Indien alles duidelijk is, bezorgen wij u een contractje met alle details.  Wij bezorgen u dan ook de voorschotfactuur (25%). Het saldo dient u maar te storten min. 10 werkdagen voor start van het huwelijk (maar ook hiervoor krijgt u vooraf een factuur).
Iets niet duidelijk? Contacteer ons gerust
HOPELIJK TOT BINNENKORT

Wanneer reserveren?        

 • In principe zodra u weet wanneer uw feest is. Sommige klanten reserveren ruim meer dan een jaar vooraf, zeker voor de drukke maanden mei tem september.

 •  Ik wil nu al reserveren voor binnen 2 jaar. Is dit mogelijk?

  Ja hoor! Is zelfs aan te raden voor de drukke maanden mei, juni en september. En U krijgt dit aan de huidige prijs! Geen prijsstijgingen nadien!

 • LAST-MINUTE RESERVATIES? U heeft opeens een fotograaf nodig of een andere heeft afgezegd…  Of zeker nu met de vele verplaatsingen door Corona. Wij kunnen meestal  helpen – ZONDER meerprijs indien de boeking min. 72u voor de opdracht is!

 

Is mijn datum nog beschikbaar?     

Reserveer tijdig! Wij hebben reservaties tot 2 jaar vooraf. Dus reserveer tijdig.

OPTIE NEMEN OP EEN DATUM?

U wilt alles nog een rustig bekijken en met uw partner bespreken.
Maar u wilt toch uw datum al gereserveerd bij ons houden.
Geen probleem! 
U kan bij ons steeds vrijblijvend 3 dagen optie nemen. 

 
wow video VIDEOGRAAF NODIG ?

Videografie is een vak apart en professioneel werk afleveren in slechts weinig toegedeeld

WoWvideo is gespecialiseerd in alle event-, bedrijfs en huwelijksfotografie.

En dit in gans Vlaanderen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

promofoto direct print fotobooth
FOTOBOOTH

Veel hebben we de vraag als we fotobooths doen.

We kunnen er u steeds één aanbieden

Echter hebben een beter – en goedkoper – alternatief DIRECT PRINT

Dezelfde dag uw professionele bedankingsfoto al meegeven.

Zeker ook handig gezien de dure portkosten!

Promofoto Wowfoto logo
WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN PROMOFOTO en WoWfoto?
De firma noemt WoWWoW PROMOFOTO bv (vroegere bvba)
Echter hebben we een onderscheid gemaakt tussen bedrijfsfotografie (PROMOFOTO) en particuliere fotografie (WoWfoto). En WoWvideo voor alles wat videografie is.
Dit voornamelijk uit marketing-oogpunt.
promofoto kiest voor sony A7
×

Powered by WhatsApp Chat

× Contacteer ons direct via Whatsapp

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten